Altres

Concert de Sant Esteve de l'Orfeó Català 2013 (100 anys)

Any:
2013
Categories:
Producció Catalana, Altres
Generes:
Música
Descripció:
Durada: 2 h 09 minuts. - Mida: 1,37 GB

Des del Palau de la Música Catalana

Retransmissió del tradicional Concert de Sant Esteve de l'Orfeó Català, que arriba al centenari, amb una proposta ben especial: un relat musical i coral que revisa més d'un segle d'història del país, de l'Orfeó i del Palau.

L'espectacle, ideat per Josep Vila i Casañas, director de l'Orfeó i del Cor de Cambra, conté obres emblemàtiques de la literatura coral. Anem del Barroc fins als nostres dies, amb l'estrena de Pau al cor, de Ramon Humet, compositor resident del Palau. Els actors Pep Munné i Pep Anton Muñoz en són els narradors, que seguint el guió de Francesc Orteu condueixen l'audiència a través de la música interpretada pels cors, interaccionant els uns amb els altres i incorporant uns moviments escènics dirigits per Òscar Dasí i Montse Colomé.

L'esdeveniment compta un any més amb tota la família coral de l'Orfeó Català i per primera vegada s'hi afegeix el Cor de Cambra del Palau.

Els protagonistes musicals són els cors de l'Escola Coral: Cor Petits, Cor Infantil, Cor Mitjans, Cor de Noies i Cor Jove, juntament amb els directors respectius: Mercè Pi, Glòria Fernández, Glòria Coma i Pedrals, Buia Reixach i Feixes, i Esteve Nabona, a més de l'Orfeó Català i el Cor de Cambra dirigits per Josep Vila.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Concert de Sant Esteve de l'Orfeó Català 2013 2013 2013-12-30 01:27:20

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.