Altres

Concert del centenari Salvador Espriu (Arenys de Mar 10-07-2013)

Any:
2013
Categories:
Producció Catalana, Altres
Generes:
Música
Descripció:
Durada: 78 minuts. -Mida: 776 megues

"Per celebrar els 100 anys del naixement de Salvador Espriu, Arenys de Mar va acollir el Concert del Centenari Salvador Espriu. La població maresmenca és on el poeta, nascut a Santa Coloma de Farners, situava la Sinera del seu imaginari poètic i on va ser enterrat al febrer del 1985.

Les cançons, les van interpretar Marina Rossell, Maria del Mar Bonet -amb dos temes de Baltasar Rosselló-Pòrcel, amic d'Espriu i de qui també se celebra el centenari-, Gerard Quintana, Roger Mas, Monica Green, Anna Roig, Dídac Rocher, Rosa Pou, Ivette Nadal i Joan Colomo. Les lectures dels poemes i de la prosa espriuencs, que van ser el fil conductor de l'espectacle, van anar a càrrec de les actrius Dolo Beltran i Sílvia Bel. I l'acròbata Ingrid Esperanza va intervenir també acompanyant els cantants i els actors.

L'escenografia muntada a la plaça de la Sardana d'Arenys era molt especial, situada en un estany d'aigua fet per a l'ocasió. La direcció, selecció de textos i escenografia van anar a càrrec de Lluís Danés i la direcció musical, de Xavi Lloses, que va arranjar bona part de les versions musicals, a partir de les lletres de poemes d'Espriu. L'espectacle va lligar la prosa, la poesia i les músiques.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Concert del centenari Salvador Espriu 2013 2013-08-30 11:31:42

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.