Altres

Una altra mirada. Una simfonia dels suburbis

Any:
0000
Categories:
Documental, Altres
Generes:
Família, Història, Música, Educatiu
Descripció:
DURADA: 57 minuts. - MIDA: 593 MB

250.000 nens dels barris veneçolans més violents i pobres passen sis tardes a la setmana estudiant intensament música clàssica. Hem fet un seguiment d'alguns d'ells durant cinc anys en el marc d'un projecte social radical on nens i joves, que tot sovint viuen en circumstàncies impensables, reben l'oportunitat de canviar les seves vides a través de la música.

Amb un talent innat, l'Angelica va agafar el seu primer violí quan tenia 10 anys, però sembla que l'hagi estat tocant tota la vida. En Wilfrido és el primer de la seva família que viatjarà i que aconseguirà que tot el públic del Carnegie Hall es posi dret per aplaudir-lo. El documental també parla de la lluita: s'aferrarà la Heidi a la tuba mentre el seu barri es converteix en un infern? El violoncel d'en Jonathan el salvarà de l'addicció a les drogues del seu germà i de quedar-se sense sostre? I què passarà amb en Fabio, un nen orfe, quan deixi l'escola de música?

Al llarg dels anys anem entenent la manera com la música aconsegueix salvar-los la vida: des de les primeres lliçons fins a concerts arreu del món amb directors famosos, com ara Claudio Abbado, Simon Rattle, Lorin Maazel i Gustavo Dudamel, el jove director de l'Orquestra Jove Simón Bolívar. Cinc anys de lluita, dedicació, música i somnis.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Una altra mirada. Una simfonia dels suburbis 0000 2012-08-10 01:55:59

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.