Altres

Futbol Club Barcelona - Lliga 2011-2012

Any:
2011
Categories:
Producció Catalana, Altres
Generes:
Esports
Descripció:
Meravellosa actuació del Barça davant d’un Madrid que s’ha avançat als 24 segons, però la superioritat blaugrana s’ha plasmat amb els gols d’Alexis, Xavi i Cesc L’equip ha format des del minut 15 amb defensa de tres i recupera el liderat (amb un partit més)

Per quarta temporada consecutiva, el Barça ha aclarit moltes coses al Santiago Bernabéu. La principal, que conserva l'hegemonia futbolística. En un Clàssic d'alt voltatge, s'ha refet amb majestuositat i ambició d'un accident inicial. Tres gols han certificat una altra victòria històrica a casa de l'etern rival. I sempre amb el seu decàleg de bon futbol, tot coincidint amb el 63è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans. D'aquesta manera, el quadre barcelonista recupera el liderat, amb un partit més que el Madrid.

El pitjor dels panorames possibles s'ha fet realitat als 24 segons, quan una imprecisió defensiva del Barça ha caigut a peus de Benzema i ha signat l'1-0. A partir d'aquí, el Madrid ?sense trivot i amb Coentrao de lateral dret- s'ha endarrerit. Esperava amb la rereguarda avançada, regalant la pilota al vigent campió, atrevit. Però la reacció dels blaugrana ha estat imponent. Una mà de Casillas ha evitat l'empat de Messi en el minut 6. Coincidint amb el primer quart d'hora de partit, Pep Guardiola ha ordenat una defensa de tres. Màxims riscos, domini absolut.
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 R Madrid - FC Barcelona (10-12-2011) 2011 2011-12-11 22:15:30

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.