Altres

Homenatge 50è. aniversari - La Nova Cançó (v2) (Marc Parrot Concert)

Any:
2010
Categories:
Producció Catalana, Altres
Generes:
Música
Descripció:
DURADA: 76 minuts. - MIDA: 697 Megues.

La diada de Sant Jordi el 33 emet el concert que Marc Parrot va oferir en el seu espectacle en homenatge al 50è aniversari de la Nova Cançó. Les lletres i melodies de la Nova Cançó persisteixen en la memòria col·lectiva i ara el músic i compositor Marc Parrot torna a interpretar-les amb el seu estil particular.

En el repertori hi ha temes com 'De mica en mica', de Serrat, 'Homenatge a Teresa', d'Ovidi Montllor, 'El comptador d'estrelles', de Sisa, o 'Què volen aquesta gent', de Maria del Mar Bonet. Ramon Simó és el responsable de la dramatúrgia d'aquest espectacle, que és molt més que un concert. Marc Parrot, a través d'un personatge creat per a l'ocasió, fa de guia dins d'aquest univers particular. Una posada en escena senzilla però original que dóna coherència i sentit al repertori.

Acompanyen Marc Parrot, a l'escenari, Joan Anton Mas a la bateria, Marc Prat al baix elèctric i al contrabaix, Dani Ferrer al piano acústic, teclats, trompa i cors, Lluís Cartes a l'acordió, teclats, percussió i cors, i Camilo Pérez a la guitarra.
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVB Homenatge 50è. aniversari - La Nova Cançó (v2) 2010 2010-04-27 22:09:41

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.