Altres

Deixa'm en Pau

Any:
2006
Categories:
Documental, Pel·lícula, Altres
Generes:
Història, Música
Descripció:
DURADA: 98 min. - MIDA: 703

Una coproducció d'Himens amb Televisió de Catalunya. Direcció: Manel Mayol. Guió: Pere Pons, Anna Giralt i Manel Mayol. Fotografia: Pere Ballesteros. Edició: Anna Giralt. Amb la participació de: Pau Riba, Enric Casassas, Joaquím Jordà, Pauet Riba, Caïm Riba, Angel·led Riba, Pròsper Riba, Llull Riba, Jordi Sabatés, Sisa, Demià Escudé, Àngel Casas.

Documental musical intrauterí que ens transporta a una època molt concreta, el naixement del primer disc d'en Pau Riba, "Dioptria", durant els anys 69-70. Aquest doble elepé va estar envoltat de diverses polèmiques entre els músics i la discogràfica. Una d'elles, el canvi d'instrumentació que experimenta del primer al segon disc, i que inicia la tendència del Pau de provar sempre noves formes musicals, és conseqüència del procés que va viure Pau Riba en aquella època. En Pau va decidir no anar contra la paret i unir-se a la revolució hippie universal que movia la joventut d'aquell moment. Amb "Dioptria" el Pau es va convertir en un hippie convençut.

"Deixa'm en Pau" és... Pau Riba. És Pau en essència, en la intimitat, sense maquillatges, en sabatilles. És el retrat intimista d'un geni amb èxits i fracassos, personals i musicals. Pau Riba és músic, poeta, "hippy" i pare. "Deixa'm en Pau" és Pau en totes aquestes facetes, i en moltes d'altres...
Font Format Nom Idioma Any Afegit
DVD Deixa'm en Pau 2006 2010-04-22 18:19:19

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.