Altres

Futbol Club Barcelona - Lliga 2008-2009 (Partit Madrid-Barça)

Any:
2009
Categories:
Producció Catalana, Altres
Generes:
Esports
Descripció:
"ElPeriodico" ha escrit: El Barça destrossa el Madrid amb una golejada històrica i un recital de futbol inoblidable (2-6)

S'ha acabat la farsa. El Barça va desemmascarar la gran mentida de la Lliga a la vista del món sencer. Ho va fer sense estar-se de res (2-6). Amb un recital inoblidable, que perdurarà amb el pas del temps, com el 0-5 de Cruyff. Una exhibició que perseguirà el Madrid dia i nit, com un malson del qual no podrà fugir més i que, al final, deixa la Lliga en mans del seu amo, de l'únic que la mereix. El Barça ja és el campió virtual i només és qüestió d'esperar. Potser només farà falta una setmana. Fins llavors, els culers poden seguir delectant-se amb el que va passar ahir a la nit al Bernabéu. Quin plaer. Indescriptible.

Madrid es va despertar ahir d'un somni. Va ser una de les bufetades més dures de la història, una lliçó futbolística inesborrable que va deixar el Barça al cel i va enterrar el Madrid sota terra, humiliat i mort de vergonya. Dos gols d'Henry, dos de Messi, i un de Puyol i un altre de Piqué, el segell del planter, van deixar el Bernabéu en silenci, mut, sense res a dir sinó aixecar-se abans de temps i marxar a casa amb el cap cot, en una lenta desfilada que va simbolitzar la rendició. Bandera blanca. Pietat, per favor.

No hi va haver passadís al campió, ni es va celebrar la victòria matemàtica, però els 90 minuts van ser molt més efectius que qualsevol gest. El Barça va guanyar com millor sap fer-ho. Al camp, amb la pilota cosida als peus, en un interminable rondo que va necessitar un copet per engegar. Sembla mentida, però el Madrid va marcar primer, en l'últim regal que li va fer qui sigui que li ha anat donant un cop de mà. Va ser un miratge, a l'altura del que ha viscut a la Lliga fins que s'ha tornat a topar amb un ésser superior, i no és Florentino. Si de cas, Florentino que baixi ara del cel, si és que hi és, per treure els seus de l'infern...
Font T Format Nom Idioma Any Afegit
DVB 0 R. Madrid - F.C. Barcelona (02-05-2009) Barça Tv 2009 2009-05-05 20:59:49
DVB 0 R. Madrid - F.C. Barcelona (02-05-2009) Versió DVD 2009 2009-05-14 18:04:37

Última actualització Thursday 28th of June 2018 01:03:32 AM.